Menu
Your Cart

Cum cumpar ?

Este simplu ! Urmati pasii de mai jos si in cateva secunde veti putea face prima comanda.


Pasul 1
Alegeti produsul dorit. Se va deschide o fereastra cu toate informatiile despre acesta. Aici veti putea gasi fotografii, descrierea, specificatiile produsului si recenziile clientilor.


Pasul 2
Alegeti cantitatea dorita si apasati butonul ADAUGA IN COS. Daca doriti sa comandati si alte produse, continuati navigarea. Daca doriti sa finalizati comanda, apasati pe butonul VEZI COSUL sau faceti clic pe cosul din dreapta sus a ecranului si apoi pe mesajul VEZI DETALII COS. Cosul trebuie sa aiba atasata o bulina rosie cu numarul de produse comandate.


Pasul 3
In cosul de cumparaturi, verificati corectitudinea alegerii produsului, culorii si cantitatii, apoi apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA. Daca doriti sa faceti alte achizitii, va puteti intoarce pe site apasand butonul CONTINUA CUMPARATURILE.


Pasul 4
Ultimul pas reprezinta completarea datelor de facturare si livrare. In tabelul CUM COMAND puteti intra in cont, puteti crea un cont sau puteti comanda fara cont. Varianta de comanda Fara cont este setata ca implicita.
Tabelul DATE DE FACTURARE se completeaza cu datele personale ale cumparatorului.
ADRESA DE FACTURARE trebuie sa contina adresa de livrare si optional, numele societatii pentru care se face factura.
METODA DE LIVRARE va va indica costul de transport. In cazul majorarii cantitatii in aceasta pagina, va rugam sa bifati Livrare gratuita in cazul depasirii pragului de 500 lei.
METODA DE PLATA va permite sa bifati varianta preferata de plata. In tabelul NOTE, puteti adauga informatii suplimentare in legatura cu comanda, iar apoi trebuie sa bifati casutele prin care confirmati acordul cu privire la protectia datelor si la termenii si conditiile achizitiei. Daca doriti sa va abonati la buletinul nostru informativ, bifati casuta corespunzatoare. Dupa completarea tuturor datelor notate cu steluta apasati butonul TRIMITE COMANDA. Imediat veti primi o instiintare prin email, ce reprezinta confirmarea automata a comenzii.


Final
Toate comenzile intra in productie imediat dupa primirea comenzii valide. Temenul de livrare afisat este termenul maxim si depinde de volumul productiei in acel moment. Termenul minim este 24 ore. La scurt timp dupa preluarea comenzii veti fi instiintati de termenul exact de livrare.