Menu
Your Cart

Componente scaune

Acoperitorul cilindric telescopic este utilizat pentru a proteja de praf cilindrul pneumatic, dar si pentru a crea o imagine unitara a scaunului de birou.Acoperitorul are 3 sau 4 elemente si este compatibil cu toate tipurile de cilindru pneumatic, cu diametrul tijei superioare de 28 mm. Este compati..
6,55 Lei
fara TVA:5,50 Lei
Baza stea cu diametrul de 690 mm este recomandata pentru scaunele directoriale mari. Aceasta este compatibila cu majoritatea cilindrilor pneumatici de pe piata (d = 50 mm) si cu rolele cu bolt (pin) de diametru d = 11 mm. Inaltimea bazei este importanta in cazul in care cilindrul pneumatic are o pre..
76,16 Lei
fara TVA:64,00 Lei
Baza stea cu diametrul de 600 mm este recomandata pentru scaunele tip laborator fara spatar sau cele ergonomice. Aceasta este compatibila cu majoritatea cilindrilor pneumatici de pe piata (d = 50 mm) si cu rolele cu bolt (pin) de diametru d = 11 mm. Inaltimea bazei este importanta in cazul in care c..
49,98 Lei
fara TVA:42,00 Lei
Capac oval cromat 30x15 mm
top vanzari
Capacele ovale din plastic, sunt potrivite pentru scaunele ce au cadrul metalic oval, cu dimensiunea exterioara de 30 x 15 mm.Capacele acopera extremitatile ovale ramase la vedere ale scaunului. Nu se folosesc ca dopuri...
1,19 Lei
fara TVA:1,00 Lei
Capac oval negru 30x15 mm
top vanzari
Capacele ovale din plastic sunt potrivite pentru scaunele ce au cadrul metalic oval, cu dimensiunea exterioara de 30 x 15 mm.Capacele acopera extremitatile ovale ramase la vedere ale scaunului. Nu se folosesc ca dopuri...
0,60 Lei
fara TVA:0,50 Lei
Cilindrul pneumatic extra lung se utilizeaza la scaunele suprainaltate, impreuna cu un suport de picioare tip inel.Modelul este compatibil cu majoritatea scaunelor ergonomice din piata, dar se recomanda totusi o verificare a diametrelor bazei  si mecanismului scaunului.Cilindrul este de clasa 3..
75,57 Lei
fara TVA:63,50 Lei
Cilindrul pneumatic scurt se utilizeaza in special la scaunele directoriale si mesh, dar si la alte scaune de birou cu baze inalte.Modelul este compatibil cu majoritatea scaunelor ergonomice din piata, dar se recomanda totusi o verificare a diametrelor bazei si mecanismului scaunului.Cilindrul este ..
50,58 Lei
fara TVA:42,50 Lei
Conector pentru scaune cu teava ovala 30x15
top vanzari
Conectorul permite fixarea permanenta sau provizorie, a doua sau mai multe scaune tip vizitator. Pentru o conectare corecta, teava scaunelor trebuie sa fie ovala si sa aiba dimensiunea de 30x15 mm.Pentru a lega doua scaune, trebuie folositi cel putin doi conectori.La montarea conectorilor, picioarel..
5,36 Lei
fara TVA:4,50 Lei
Dop oval 30x15 mm
top vanzari
Dopurile ovale din plastic sunt potrivite pentru scaunele ce au cadrul metalic oval, cu dimensiunea exterioara de 30 x 15 mm.Dopurile nu zgarie pardoseala si nu lasa urme...
0,95 Lei
fara TVA:0,80 Lei
Dop rotund 18 mm
top vanzari
Dopurile rotunde din plastic sunt potrivite pentru scaunele ce au cadrul metalic rotund, cu dimensiunea exterioara de 18 mm.Dopurile nu zgarie pardoseala si nu lasa urme...
0,83 Lei
fara TVA:0,70 Lei
Dop rotund 20 mm
top vanzari
Dopurile rotunde din plastic sunt potrivite pentru scaunele ce au cadrul metalic rotund, cu dimensiunea exterioara de 20 mm.Dopurile nu zgarie pardoseala si nu lasa urme...
0,83 Lei
fara TVA:0,70 Lei
Dop rotund 22 mm
top vanzari
Dopurile rotunde din plastic sunt potrivite pentru scaunele ce au cadrul metalic rotund, cu dimensiunea exterioara de 22 mm.Dopurile nu zgarie pardoseala si nu lasa urme...
0,83 Lei
fara TVA:0,70 Lei
Dop rotund 25 mm
top vanzari
Dopurile rotunde din plastic sunt potrivite pentru scaunele ce au cadrul metalic rotund, cu dimensiunea exterioara de 25 mm.Dopurile nu zgarie pardoseala si nu lasa urme...
0,95 Lei
fara TVA:0,80 Lei
Mecanismul oscilant pentru scaunul directorial, are o structura calculata sa reziste la solicitari intense. Distanta dintre gaurile de prindere a mecanismului este de 150 mm pe latime si de 200 mm pe lungime . Diametrul tijei cilindrului pneumatic necesar pentru a se fixa in mecanism este ..
65,45 Lei
fara TVA:55,00 Lei
Mecanismul patrat pentru scaunul de laborator este adaptat scaunelor rotative fara spatar. Spre deosebire de celelalte mecanisme, acesta nu este inclinat in plan orizontal.Distanta intre gauri a mecanismului patrat este de 140 mm. Diametrul tijei cilindrului pneumatic, necesar pentru a se fixa de me..
44,03 Lei
fara TVA:37,00 Lei
Mecanismul pentru scaunul ergonomic, are o structura calculata sa reziste la solicitari intense. Pentru un confort suplimentar al scaunului, mecanismul este construit cu o usoara inclinatie catre spate, fata de planul orizontal. Dimensiunile placii sunt standard si se potrivesc majoritatii scau..
44,03 Lei
fara TVA:37,00 Lei
Picioarele fixe cu diametrul de 40 mm sunt din nylon si au rezistenta ridicata.Acestea pot fi montate pe baze din nylon, crom sau aluminiu, in conditiile in care locasurile in care se fixeaza rolele, sunt adaptate pentru pinul de 11mm diametru.Exista in piata trei diametre ale pinilor de fixare a ro..
24,99 Lei
fara TVA:21,00 Lei
Picioarele fixe cu diametrul de 50 mm sunt din nylon si au rezistenta ridicata.Acestea pot fi montate pe baze din nylon, crom sau aluminiu, in conditiile in care locasurile in care se fixeaza rolele, sunt adaptate pentru pinul de 11mm diametru.Exista in piata trei diametre ale pinilor de fixare a ro..
24,99 Lei
fara TVA:21,00 Lei
Rolele cu autofranare cu diametrul de 50 mm sunt din nylon si au rezistenta ridicata.Rolele limiteaza deplasarea necontrolata a scaunului, la ridicarea de pe el. Acestea se deblocheaza la aplicarea unei greutati asupra lor.Rolele pot fi montate pe baze din nylon, crom sau aluminiu, in conditiile in ..
24,99 Lei
fara TVA:21,00 Lei
Rolele gumate cu diametrul de 50 mm au rezistenta ridicata, permitand deplasarea usoara a scaunului pe orice suprafata.Suprafata moale ce acopera zona de rulare, elimina posibilitatea deteriorarii pardoselii, in urma folosirii indelungate a scaunului.Rolele gumate pot fi montate pe baze din nylon, c..
38,68 Lei
fara TVA:32,50 Lei
Afisare de la 1 la 20 din 22 (2 pagini)