Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Termenul de garantie

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia de 24 de luni pentru persoane fizice si 6 luni pentru persoane juridice, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai, service pentru produsul respectiv. Raspunderea pentru orice situatii care implica functionarea defectuoasa, nefunctionarea produsului sau neconformitatea acestuia, apartine exclusiv S.C. Depozitul de scaune S.R.L.

Termenul de remediere a defectelor tehnice aparute in perioada de garantie este de 15 zile lucratoare. Costurile de transport, manopera, sau alte costuri neprevazute ce pot aparea, sunt suportate de furnizor.

Politica preturilor

Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei si includ T.V.A. Preturile se raporteaza la un curs mediu euro/leu stabilit lunar de catre vanzator. In cazul fluctuatiilor valutare majore, pretul se poate modifica. 

Toate reducerile de pret se regasesc pe pagina PROMOTII. Durata reducerilor poate varia intre 1 si 30 zile in functie de cantitatile disponibile pe stoc. 

Metoda de plata

Livrarile prin coletarie se pot plati cu ordin de plata sau ramburs la curierat. In cazul ridicarii produselor de la sediu, plata se face doar cu cardul bancar sau prin virament. Platile cu numerar nu sunt acceptate.

Returnarea produselor

Clientul are dreptul de a returna produsele in termen de 10 zile lucratoare de la primirea lor. Pentru aceasta, se va completa un formular aflat la baza paginii, sau accesand acest link: FORMULAR. Produsele trebuie returnate bine ambalate si protejate si nu trebuie sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Clientul va suporta doar cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Dreptul de returnare nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Confidentialitatea datelor

S.C. Depozitul de scaune S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, ci sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului sau informarii clientilor sai.

Dreptul la proprietate

Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, includerea oricarui continut, in orice alt context decat cel original. Utilizarea oricarui material de pe acest site se face numai cu acordul scris al proprietarului, S.C. Depozitul de scaune S.R.L

Solutionarea litigiilor

Daca aveti o nemultumire legata de un produs sau serviciu cumparat on-line, puteti incerca solutionarea online a litigiilor cu ajutorul Comisiei Europene, la adresa de aici.

Daca doriti sa contactati protectia consumatorului, puteti folosi numarul de telefon 021.9551 sau puteti accesa pagina ANPC, aici.