Menu
Your Cart

Despre noi

Bine ati venit pe site-ul nostru.


Suntem Depozitul de scaune, o echipa de 40 de oameni implicati. Avem o cifra de afaceri anuala de peste 2.500.000 euro si determinarea de a fi cei mai buni din piata.

Producem tapiterie, bean bags si huse, tapitam scaunele din lemn sau metal si suntem importator direct pentru toate celelalte produse de pe acest site.

In tara, colaboram cu retele de magazine, parteneri revanzatori, arhitecti, institutii de stat, antreprenori generali, proprietari de hoteluri si restaurante sau clienti finali, iar la export, cu firme din Ungaria si Belgia.

Produsele noastre sunt prezente pe tot teritoriul Romaniei, datorita sistemului implementat de distributie si a prezentei pe platformele on-line. Livrarile, in functie de volum, se pot face cu masinile noastre sau cu ajutorul firmelor de coletarie.

Din anul 2007 suntem prezenti cu acest brand pe piata producatorilor de scaune si tapiterii din Romania.

Fiecare an ce a trecut, ne-a consolidat pozitia pe piata si ne-a ajutat sa dezvoltam produse de calitate la preturi imbatabile. Pentru aceasta investitiile au fost prioritare.

Dezvoltarea a inceput prin achizitia etapizata a halelor in care ne desfasuram activitatea, reusind la final sa detinem o suprafata construita de 2900 mp, suficienta pentru productia si depozitarea materiei prime si a produselor finite.

Pasul urmator a fost investitia in modernizarea halelor si chiar reconstructia halei de productie, rezultand astfel spatii moderne in care personalul sa isi desfasoare activitatea in conditii optime.

In paralel a urmat achizitia de utilaje noi, pentru eficientizarea muncii si reducerea costurilor de productie. Astfel, investind peste 500.000 euro in tehnologie, am introdus in circuitul de productie, 12 masini de cusut ultramoderne Juki, o masina de croit CNC automata Zund, un CNC pentru prelucrarea lemnului Morbidelli, o masina de taiat in pachet Biesse, 2 circulare pentru taiat PAL, doua compresoare de capacitate mare Fini, un sistem de exhaustare ultramoden si nu in ultimul rand un motostivuitor de 3.5 to si o liza electrica pentru manipularea paletilor in depozit.

Deoarece dorim o participare activa la protejarea mediului, in anul 2022 am montat panouri solare cu o putere de 100 kw pe halele construite. Investitia a fost suportata integral de Depozitul de scaune prin accesarea unui credit bancar pentru acest scop.

Toate aceste investitii, au consolidat in timp numele nostru pe piata din Romania, si au condus la cresterea treptata a vanzarilor.

In paralel cu dezvoltarea productiei, pentru a ne diversifica oferta, am demarat un program pentru importuri de produse finite din alte tari.

Dupa 16 ani de activitate, realizarile noastre ne determina sa pasim cu incredere mai departe, indiferent de piedicile sau crizele ce vor aparea.

Planul de dezvoltare pentru urmatorii ani, cuprinde constructia a 2 hale noi de 600 mp, extinderea catre occident a exporturilor, inregistrarea produselor noastre pe noi platforme de vanzare, crearea de produse noi si optimizarea calitatii produselor actuale.


Va invitam acum sa ne cunoasteti si produsele.